Cautare

361 de rezultate pentru "nedelcu trandafir bul grivitei 72" (7.13 secunde)
fostul ministru de Finante, Gheorghe Pogea, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, si consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, fostul ministru al Integrarii, Ene Dinga, si Nicoleta Dumitrean. Pe langa acestia apar si Eduard Goean si Corin Trandafir, reprezentantul in Romania al familiilor Malaxa si Auschnit.
Grupul condus de Vlad Pufu mai detine tipografia Tipogrup si o serie de centre de distributie de carte si presa scrisa. Vlad Pufu este si unul dintre fondatorii LTVN, firma care produce emisiunea lui Teo Trandafir.
"Nu cred in discursul de tip Teo Trandafir conform caruia poti trai si cu 2 lei, fiindca poti sa ciugulesti dintr-o paine pe care o tii in congelator.
Narcisa Iorga, Gelu Trandafir, Ioan Onisei si Dan Grigore, huiduindu-i. Printre protestatari s-au numarat si Victor Socaciu, Mugur Ciuvica si Florin Chilian.
Mircea Badea a fost exceptional la programul de dimineata de la Tele7 abc, strunit de Teo Trandafir, unde reuseau sa dea sare si piper unei emisiuni destul de terne prin tematica sa:
Adrian Mandoiu, Robert Bacliu - Eduard Piculeasa, Sergiu Dumitru, Catalin Tobos, Octavian Radulescu, Alex Niculescu, Adrian Ionascu, Alex Trandafir, Razvan Gavrilescu, Robert Trasca, Andrei Ghincea, Vladut Flori si Stefan Pacionel.
Bujorul nu incearca sa devina trandafir, copacul nu incearca sa devina boschet, barza nu incearca sa devina pescarus, crocodilul nu incearca sa devina elefant si exemplele pot continua.
• Deoarece reprezinti pentru mine frumusetea unei orhidei, gingasia unui ghiocel si parfumul unui trandafir, iti urez un sincer "La Multi Ani!" • Nicio floare nu se compara cu frumusetea ta!
Adriana Trandafir, Gabriel Fatu, Andreas Petrescu • Fantoma, dragostea mea! Teatrul Metropolis - 9 iun 2014, ora 19:00 Regia:
le-a jignit pe Simona Halep, Andreea Berecleanu, Teo Trandafir, Andreea Marin, pe Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu. A jignit Biserica.
Intr-o sala goala a amplasat o masa pe care a asezat mai multe obiecte, printre care un trandafir, o pana, o pereche de foarfece, cuie, miere, parfum si un pistol incarcat, cu un singur glont.
Teo Trandafir si Liviu Varciu vor spune "Craciun fericit!" telespectatorilor Kanal D, intr-o editie de sarbatoare. • 20.00. Filmul de comedie Norbit (SUA, 2007).
Veti avea parte de featuring-uri cu Teo Trandafir, Boonika originala din Valeni, MC Vasile, Radu Almasan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleusan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania).
vis pe care il analizeaza in cadrul acestui videoclip impreuna cu Oreste Teodorescu, Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Iantu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Stefan Banica, Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Otil, Paula Chirila, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Pavel Bartos, Ada Milea, Calin Goia, Mircea Cartarescu, Horia Virlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Razvan Simion, Alexandru Andries, Emilia Popescu, Grigore Lese, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea, Victor Rebengiuc.
Multumesc si regizorului IonuÈ› Trandafir (Tranda) pentru sfaturi. Prietenul si colegul lui Kamara e incantat de rezultatul obtinut, dar in stilul lui caracteristic nu se arunca in pronosticuri:
Regizorul videoclipului Weekend este Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care The Motans au lucrat si pentru primul single Versus”.
Fratele Laurei, Alexandru, a fost invitatul lui Teo Trandafir la emisiunea ei de la Kanal D, unde a facut marturisiri de-a dreptul sfasietoare, dar si emotionante, inca din copilaria artistei si momentele in care aceasta s-a apucat de cantat, si pana la ce se intampla in prezent.
Videoclipul piesei a fost filmat in trei locatii diferite din Bucuresti, printre care si FourWood Laundry si a fost regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm), cel care s-a ocupat si de videoclipurile single-urilor Versus, Tu si Weekend.
https://youtu.be/1T1zaDkgvhU Daca la inceputul anului 2017 a cucerit Fanele, alaturi de Liviu Teodorescu si Laura Giurcanu, in feat-ul ce a adunat peste 26 de milioane de vizualizari, acum, Dorian aduce o poveste vizuala, plina de romantism si senzualitate, filmata in Thassos, la malul Marii Egee si regizata de catre Ionut Trandafir.
Aceasta explozie de culoare si stari este perfect pusa in scena de regizorul videoclipului, Ionut Trandafir (TrandaFilm). Cum in trecut practicile balcanilor s-au raspandit in toate punctele cardinale, simbolistica regasita in traditii si expusa in versurile piesei depaseste orice hotar.
google-analytics.com